Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ 2017-2018



ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017- 2018


 « Στολίζω την Πόλη μου» 

Δράση ευαισθητοποίησης 


Ο Δήμος Σερρών και το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, εν’ όψη των Χριστουγέννων και των αντίστοιχων εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνουν, για 7η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Α΄ Βάθμια & Β΄ Βάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών, τη δράση «Στολίζω την πόλη μου».


Με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή, την ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικής ικανότητας των μικρών παιδιών, των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου, στολίζοντας το κέντρο της πόλης μας, την Σέρρες.

25 και πλέον φυσικά Χριστουγεννιάτικα δέντρα  τοποθετηθημένα κατά μήκος των πεζοδρόμων   Κωνσταντίνος Καραμανλής, Εμμανουήλ Ανδρόνικου, μπροστά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και στην Πλατεία Ελευθερίας καλούν μικρούς φίλους για να τα στολίσουν.

Στην  δράση  αυτή και φέτος το 1/θ Νηπιαγωγείο Παραλιμνίου είχε την ευχάριστη θέση να συμμετάσχει.




Τα παιδιά με χαρά κατασκευάσαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα συμμετάσχουν στην δράση του δήμου Σερρών «Στολίζω την Πόλη μου», έτσι ώστε να νοιώσουν ενεργοί πολίτες- εθελοντές πρόθυμοι να συμβάλλουν την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης τους.

 




























Η χαρά μας ήταν τόσο μεγάλη όταν στολίζαμε το δέντρο μας και τα στολίδια μας φάνταζαν τόσο όμορφα κρεμασμένα επάνω στα κλαδιά




















και φυσικά ημέρα που ήταν είπαμε και τα κάλαντα




οι δράσεις όλως των σχολείων παρουσιάστηκαν από το τοπικό κανάλι ΤΗΛΕ-  ΕΠΙΛΟΓΕΣ




Με το τέλος της εκδήλωσης στο κάθε σχολείο απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου