Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

SMALL HNADS CHANGE THE WORD- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ E TWINNING 2017-2018SMALL HANDS CHANGE THE WORD- 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

E- TWINNING 2017-2018Ένα από τα προβλήματα που αφορούν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι η μόλυνση του φυσικού περιβάλλοντος. Προκειμένου να καλλιεργήσουμε θετικές στάσεις και συμπεριφορές απέναντι στο περιβάλλον δημιουργήσαμε το project ¨Small Hands Change The World¨. 


Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία δύο χωρών Ελλάδας και Βουλγαρίας από τις εκπαιδευτικούς Ζαχαρούλα Τζίνη, Νηπιαγωγό στο Νηπιαγωγείο Παραλιμνίου Σερρών, την Лиляна Желязкова, Νηπιαγωγό στο βουλγαρικό σχολείο Nicola Vaptsarov Kindergarten, με διαχειριστές και τους δύο ανωτέρω εκπαιδευτικούς και την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, Νηπιαγωγό στο Νηπιαγωγείο Περιθωρίου Δράμας, την χρονική περίοδο Νοέμβριο του 2017 έως Μάιο του 2018. 

Στόχοι του προγράμματος και αφού εξετάσαμε με τα παιδιά τα αίτια, προτείναμε και εφαρμόσαμε τρόπους επίλυσης του προβλήματος, συνεργαστήκαμε με άλλα σχολεία,  κατακτήσαμε βασικές δεξιότητες πληροφορικής χρησιμοποιώντας εργαλεία του e-twinning και να δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για τη διάσωση του περιβάλλοντος, που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.storyjumper.com/book/index/57730455/5b5727003d640


Τα μικρά χέρια μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τον κόσμο

και μέσα από το πρόγραμμα γίνονται ενεργοί πολίτες, 

προστάτες του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου