Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

LIBRARY4ALL -ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ

¨Ένα Βιβλίο για Όλους - 
Μία Υπαίθρια Δανειστική Βιβλιοθήκη"



Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο...


Να φτιάξουμε μια υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη έξω από το σχολείο μας για να μπορούν όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα,  να έχουν ένα βιβλίο συντροφιά, όταν το επιθυμούν και το χρειάζονται.


Και έτσι ξεκίνησαν και οι δράσεις μας...αλλά που θα βρίσκαμε βιβλία να πλαισιώσουν τα όνειρά μας;

Μα φυσικά απευθυνθήκαμε στο  Library4all για να ζητήσουμε βοήθεια  του!!


Το Library4all είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία. 



 bookwave 2018

Το Library4all στηρίζει το “Ένα παιδί, ένας κόσμος! Μέχρι σήμερα έχει προσφέρει 53.000 βιβλία σε 1.132 σχολεία στην Ελλάδα και περισσότερα από 30.000 βιβλία σε κοινωνικούς φορείς, δομές και οργανώσεις στη χώρα μας.

  info bookwave 2018

Μέσα από την δράση  bookwave, που στηρίζεται από τον κόσμο κάθε χρόνο και με σκοπό να γεμίσουν οι βιβλιοθήκες όνειρα, η κινητοποίηση ήταν πραγματικά μεγάλη.Και όλα αυτά μέσα από ένα κύμα αγάπης και εθελοντισμού. Για να φτάσουν στα χέρια των μικρών παιδιών...Να ταξιδέψουν μέσα από τις εικόνες και τις λέξεις...


Περιμέναμε με ανυπομονησία την απάντηση στο αίτημα μας και όταν το αίτημα μας έγινε δεκτό, η χαρά μας ήταν μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη, όταν παραλάβαμε την κούτα γεμάτη βιβλία.



Γι αυτό και η καρδιά αποτυπώθηκε στο χαρτί όσο πιο μεγάλη μπορούσε για να δείξει την αγάπη μας για την προσφορά







Πόσο χαμόγελα μπορεί να μοίρασε;;;Πόσες ελπίδες μπορεί να έδωσε;;;Πόσα όνειρα μπορεί να συντρόφευσε;; Πόσους ανθρώπους μπορεί να ένωσε για όλους όσους αγαπούν.....

Τα παραμύθια...
Τα όνειρα....
Την ελπίδα...
Την προσφορά...
Το παιδί....






Library4all Ευχαριστούμε πολύ.....


                                  










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου